Shërbimet e Internetit

Ju gjendeni ketu: Kryefaqja  > IT Shërbime  > Shërbimet e Internetit

  • Fotoja
    0

    AMC Albania

    Lëshimi i sinjalit të parë të telefonisë celulare në Shqipëri, në maj të 1996, lidhet me emrin AMC. Pjesë e Grupit Cosmote, AMC tashmë ka hyrë në familjen e madhe të Deutsche Telecom. AMC, si pjesë e një grupi lider që operon në Europën Perëndimore, Europën Juglindore dhe deri në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, [...]